Top Mountain Crosspoint pålitelige og sikre press forbindelser i de tyrolske alper.
Drikkevandshygiejne
Serenade of the Seas, Viega
Innovation

Vann er livets grunnstoff

Derfor er rent drikkevann vår høyeste prioritet

Bygget for opplevelser i ukjente farevann

Med 150 km med rør som er motstandsdyktig for alle typer oppdrag. Royal Caribbean International´s Serenade of the Seas

Still deg alltid de vanskelige spørsmålene

På den måten kommer du frem til de innovative løsningene

Velg en profesjonell leverandør av VVS-utstyr

Viega har de siste årene levert VVS-utstyr til mange store byggeprosjekter over hele verden, så vel som til mindre, lokale prosjekter. Ut fra vår forretningsfilosofi er ikke noe prosjekt for stort, og heller ikke for lite – vi leverer profesjonelle og prisgunstige løsninger for VVS-deler uansett prosjektstørrelsen. Dagens bygg prosjekteres med stadig mer avanserte tekniske installasjoner, og det er derfor svært viktig å bruke en leverandør av VVS-produkter som garanterer trygge løsninger og høy kvalitet.

For oss er det aller viktigste kvalitet og trygghet for kundene. Derfor, gjør vi en innsats for å bli litt bedre hver dag – for kundens skyld!

Hos oss finner du alt det du trenger av VVS-deler

Det skjer en kontinuerlig utvikling av VVS-utstyr, og i flere år har Viega ledet denne utviklingen, med introduksjon av blant annet revolusjonerende pressteknologi for rørforbindelser. Vi har nå et svært omfattende system innenfor segmentet presskoblinger, og disse er tilpasset flere ulike bruksområder som drikkevann, varme og spesialområder innenfor industri og gassvirksomhet.

Koblingssystemer for VVS-deler uten bruk av lodding eller skruverktøy har svært mange fordeler – blant annet sparer dette systemet inn masse tid som ellers går med til manuelle arbeidsoperasjoner. Rørsystemene monteres raskt og sikkert, og det finnes deler og verktøy som passer for rør fra 12 til 108 mm, slik at også avløpssystem kan kobles på denne måten.

Det er både enkelt og rimelig å handle VVS-utstyr på nett

Ikke bare de store prosjektene kan ha fordeler av å bruke moderne og trygge løsninger – nå kan også mindre prosjekter handle VVS-utstyr på nett, og få samme kvalitet og store utvalg av deler. På nettsiden kan du studere vår store VVS-guide, der du vil få en detaljert gjennomgang av pressløsninger for større og mindre installasjoner. Du kan også laste ned andre guider, kataloger og produkt-datablad for våre premium VVS-deler online.

Vi har selvsagt også rørdeler og koblinger for tradisjonelle systemer med lodding, sveising eller skrukoblinger i vårt sortiment, slik at du kan tilpasse for eksempel et eldre anlegg til et nytt ved oppussing eller påbygging. Viega har i tillegg et godt utvalg av rørdeler og koblinger i plast og komposittmaterialer, og vi dekker derfor også produktområder innenfor avløp og spesialapplikasjoner.

VVS-utstyr i Norge har aldri vært enklere å handle på nett

Hos Viega legger vi stor vekt på at både materialer, produksjon og kvalitetssikring følger internasjonale normer og standarder, og derfor kan du være trygg når du kjøper VVS-utstyr i Norge hos oss. Når man så kombinerer installatørenes kompetanse, erfaring og yrkesstolthet med Premium VVS-deler, blir resultatet en holdbar og sikker installasjon – hver eneste gang.

En stor fordel med å bestille alle rørdeler fra Viega, er at du er sikker på å få deler som passer sammen og holder en jevn og høy kvalitet. Ved å bestille premium VVS-deler online kan både store og mindre prosjekter nyte godt av kvalitet og moderne VVS-teknologi, helt inn på baderommet!