Fremtiden venter. La oss finne ut av det sammen.

Velkommen til vår verdens- karriere. Viega er teknologisk sett en av de lendende innen installasjonsindustrien. Med vår innovative løsninger, påtar vi oss et stort ansvar for miljø og kommende generasjoner - spesielt innen områder som drikkevannshygiene, effektiv energibehandling samt komfort og sikkerhet i bygninger. 

Med våre løsninger, installerer vi morgendagens livslinjer og gjør om rom til stuer - en betydelig oppgave som er vår ressurs av motivasjon hver dag og som hver enkelt kollega bidrar til.

Hva gjør oss sterke: våre verdier.

Viega sin suksess historie begynte i 1899, når den ble etablert av Franz-Anselm Viegener. I dag, er den familieeide bedriften ledet av den fjerde og femte generasjonen.

Hva er de spesielle egenskapene Viega alltid har stått for som arbeidsgiver?

Hos Viega vil du alltid finne et godt arbeidsmiljø, en levende bedriftskultur og urokkelig verdier, som gir oss en klar retning så vel som plass til å vokse.  De fastslår også hvordan vi kommuniserer med hverandre, med våre partnere og kunder.

Våre verdier har alltid vært et solid grunnlag som gir oss veiledning og en klar retning for alle medarbeidere.

Anna Viegener (styreleder)

 • Oppnå mål.

  Vi setter ambisiøse mål. For oss er det resultater som teller. Vi er alltid et skritt foran. Vi implementerer systematisk strategier og planer.
  Våre suksesser setter grunnlaget for fortjeneste og langiktig vekst. 

 • Gi myndighet.

  Vi oppmuntrer og støtter hverandre. Dette gjør oss i stand til å ta ansvar og/eller delegere. Vi tar avgjørelser, står opp for de og lærer av våre feil.

 • Vis respekt.

  Vi setter pris på våre kollegaer, kunder og forretningspartnere. Vi omfavner kulturelle forskjeller og karakterforskjeller. Respekt er grunnleggende trekk som kan vises med småting, og allikevel ha betydelig innvirkning. 

 • Ta ansvar.

  Vi prater ikke bare om ansvar, det er vårt DNA - når vi handler med vårt eget firma, kollegaer, kunder og samarbeidspartnere. Ved å gjøre dette tar vi hånd om miljøet og hverandre. 

 • Bygg tillit.

  Tillit er grunnlaget for hvordan vi arbeider sammen. Vi deler vår kunnskap og skaper et miljø for å ta egne beslutninger. Dette er slik vi vokser. 

Vi, som et lag.

Med nesten 5000 medarbeidere globalt på 10 lokasjoner og 21 salgsavdelinger på verdensbasis, arbeider vi mot en bærekraftig suksess.  Vårt team er selve hjertet av selskapet. Vi kan alle bekrefte tilliten gitt oss kontinuerlig. Samtidig tar vi vare på hverandre og tar ansvar. Dette er først og fremst på grunn av det faktum at vi forblir nære til folk. Våre ideèr, vår personlige forpliktelse og myndiggjøring, så vel som våre ferdigheter er grunnpillarer til vår suksess. Vi er klar over det og investerer derfor målrettet i utdannelse og opplæring. Det høye nivået av opplæring og vår forpliktelse er vesentlig for våre banebrytende kvalitets-standarder.

 

Bli med oss. Søk nå.

For Viega, er innovativ styrke og en bedrifts visjon viktige faktorer for å oppnå våre mål. Vi ser etter motiverte og ambisiøse medarbeidere til å støtte vårt team.

Ingen ledige plasser for øyeblikket