Om oss

Viega. Connected in quality.

Vi insisterer på å overgå oss selv hver dag. Det gjør vi ved å gå i dialog med våres kunder og utvikle enda bedre produkter og serviceytelser. Vi løfter våres virksomhet inn i fremtiden, på skuldrene av fortidens visjoner.

Vi har forpliktet oss til å levere høyeste kvalitet, i alt hva vi gjør. Det begynte ikke i går, men for mer enn 115 år siden med en visjon om å revolusjonere installasjonsteknikken. Med over 4.700 medarbeidere internasjonalt har vi i dag utviklet oss til å være en førende leverandør på verdensmarkedet – til tross våres fantastiske suksess er vi fremdeles en familieeiet virksomhet, som klarer å sette egne standarder for en hel bransje. Kun på den måten kan vi sikre den høye tyske kvalitet "made in Germany" globalt.

For oss er det meget viktig at vi kan støtte våres kunder i deres daglige arbeide best mulig. Vi avstemmer materialer, teknikk og anvendelighet etter våres kunders ønsker, tar oss tid til kvalitetssikring og investerer i forskning og utvikling. Resultatet er et perfekt tilpasset sortiment, som består av over 17.000 artikler, som vi raskt og effektivt kan levere. Vi tar våres posisjon som førende leverandør på verdensmarkedet alvorlig og deler våres kunnskap med våres kunder i hele verden.

For vi er overbevist om, at:

Kvalitet er alt. Uten kvalitet, er det ingenting.